Är ett kontorshotell rätt för mig?

Ett kontorshotell erbjuder uthyrning av möblerade kontorsplatser och tillhandahåller kontorsservice till en fast månadskostnad. 

Ett kontorshotell erbjuder uthyrning av möblerade kontorsplatser

Det mesta ingår som man annars måste köpa till av olika leverantörer när man har ett traditionellt kontor och du slipper därmed oväntade extrautgifter.

Vi tillhandahåller kontorsservice till en fast månadskostnad. 

Du binder inte upp dig på långa kontrakt som när du hyr ett vanligt kontor, istället erbjuds du korta kontrakt och inflyttning/utflyttning med kort varsel.

Vad är fördelarna med ett kontorshotell?

Det är enkelt att byta till ett större eller ett mindre kontor utefter att företaget växer. Flexibiliteten och att kunna styra sitt företag utefter aktuellt behov leder oftast till stora kostnadsbesparingar med kontorshotell jämfört med att hyra ett traditionellt kontor.

Du kan ofta spara mycket pengar genom att välja ett kontorshotell jämfört med att hyra ett traditionellt kontor. Du får komplett utrustade lokaler och full service för ett fast månadspris.

Låt oss ta hand om allt det praktiska

Vi sköter allt det praktiska och administration kring kontoret och kringtjänster. Det innebär att du inte behöver inte ägna dig åt kontorets drift och kan istället fokusera mer på din egen verksamhet.

Du har också möjlighet att välja en attraktiv adress centralt som du annars inte hade haft råd med.

För vem passar ett kontorshotell?

Kontorshotell blir en alltmer vanlig och populär lösning när det gäller att välja kontor för alla typer av företag som har färre än tjugo anställda.

Många väletablerade företag inser vinsten med att vara flexibla, mobila och att snabbt kunna anpassa sig efter förändrade förutsättningar och väljer därför kontorshotell då det är bekvämt med många faciliteter och tjänster som erbjuds i samma lokal.

Det passar också nystartade företag väl då det innebär en låg risk att välja kontorshotell och det är lätt att räkna på den faktiska månadskostnaden. Redan från start kan du fokusera 100% på din egna verksamhet och ditt företag. Allt eftersom du växer kan du byta till större kontor i samma kontorshotell.

Vad ska du tänka på när du väljer kontorshotell?

Utgå ifrån dig och ditt företags behov och budget. Gör en kravlista på vad som är viktigt för dig och ditt företag. Förslag på faktorer att ta hänsyn till är:

Ett tips är att använda en sökmotor för att jämföra olika kontorshotell. Sök på kontorshotell eller kontorshotell stad centralt t.ex. Ring till några kontorshotell som matchar dina behov och krav.

Kontakta oss på City Office i Stockholm

Be om information vad som ingår, lediga rum, prisförslag och en planskiss för att se vad det finns för framtida möjligheter att utöka ditt kontor. Be om att få komma på en visning för att titta på lokalerna.

För att kunna jämföra olika priser mellan olika kontorshotell så är det viktigt att titta på vad som ingår och vad som tillkommer utöver den fasta månadskostnaden. Ju mer som ingår desto tryggare och lättare att överblicka sina kostnader.

WTC – City Office Stockholm – Ditt kontorshotell mitt i centrala Stockholm

Vi på City Office har lång erfarenhet från kontorshotell och har drivit kontorshotell sedan 1990 och vi vill därför dela med oss av våra samlade erfarenheter vad man bör tänka på när man väljer kontorshotell, för vem kontorshotell passar och fördelar med kontorshotell. Hoppas denna information har hjälpt dig att hitta en lösning och ett kontorshotell som passar just dig och ditt företag.