Co-Working

Med en flexibel arbetsplats hos oss har du ett hem mitt i Stockholm city med närhet till alla kommunikationer. Boka möten i våra moderna mötesrum, arbeta i vår lounge eller vårt delade kontor och få en exklusiv adress till ditt företag.

Co-working hos City Office

För dig som inte behöver ett helt eget rum. Professionell service ingår alltid.

Virtual Office – full service utan fast plats

Ett virtuellt kontor, eller virtual office, ger ditt företag ett professionellt intryck. En flexibel lösning för dig som inte behöver ett fast kontor. Du får en exklusiv adress i Stockholm city, personlig telefonsvararservice och en representativ mötesplats med tillgång till mötesrum och arbetsplatser vid behov under våra öppettider.

Pris: 2 500kr/mån

Office Lounge – för dig som är i stan då och då

Arbeta när det passar dig i lugn och ro från vår office lounge under våra öppettider. Med hiss till både Centralstationen och Arlanda Express har du alltid nära till kommunikationerna.

Du får en exklusiv adress i Stockholm city där du kan arbeta ifrån och möjlighet att boka mötesrum vid behov till bästa medlemspris.

Pris: 2 000kr/mån

Flex Office – en arbetsplats i ett delat kontor

Hyr en skrivbordsplats i ett öppet kontor som du delar med andra intressanta företag. Arbeta när det passar dig med tillgång 24/7. Du får en representativ adress mitt i Stockholm city, möjlighet att boka möten i våra mötesrum, personlig telefonsvararservice, tillgång till fritt WiFi och ett eget, låsbart skåp till dina saker.

Pris: 4 500kr/mån