Kontorsrum med plats för 2-4 personer hos City Office kontorshotell

Kontorsrum

Hos City Office hittar du fullt möblerade privata kontorsrum i World Trade Center, mitt i Stockholm. Bland våra hyresgäster finns många framgångsrika svenska och internationella företag.

Personalen i receptionen på City Office kontorshotell i Stockholm hjälper till

Fullservice kontor i Stockholm

För dig som söker ett eget, professionellt kontor mitt i Stockholm city. Här kan du mötas, hålla konferens och arbeta fokuserat på bästa möjliga läge.

Här på City Office har vi kontor för att passa olika behov. Vårt kontorshotell i World Trade Center erbjuder dig möblerade kontor i olika storlekar.

Vår bemannade reception ger dig som hyresgäst personlig service på hög nivå. Vi välkomnar dina kunder, besvarar dina samtal och ser till att allt som rör ditt kontor flyter på som det ska.

Fasaden på World Trade Center i Stockholm mot Klarabergsviadukten

Nära till allt

Med tillgång till hela World Trade Center har du allt du behöver inom räckhåll. Från hiss ner till Centralstation och Arlanda Express till restauranger, hotell och service.

  • Två restauranger och café i huset. Nära till många fler.
  • Tillgång till träningscenter till reducerat pris
  • Två hotell i byggnaden, Radisson Blu Royal Viking och Comfort Hotel Xpress, med flera andra inom ett par minuters promenad.
  • Hiss ner till Centralstationen och Arlanda Express. Åk torrskodd såväl hem som till New York.

Besök vårt kontorshotell i Göteborg

Med ditt kontor på City Office har du även möjlighet att jobba i Göteborg. Precis bredvid Svenska mässan och Gothia Towers hittar du World Trade Center Göteborg. Som hyresgäst i Stockholm är du alltid välkommen att slå dig ner och jobba i loungen i Göteborg. Möten tar du bekvämt på WTC Göteborgs moderna konferensvåning.