Kontor i Stockholm

Hos City Office hittar du fullt möblerade privata kontorsrum i World Trade Center, mitt i Stockholm. Bland våra hyresgäster finns många framgångsrika svenska och internationella företag.


Lediga kontor

Personlig service

För dig som söker ett eget, professionellt kontor mitt i Stockholm city. Här kan du mötas, hålla konferens och arbeta fokuserat på bästa möjliga läge.

Här på City Office har vi kontor för att passa olika behov. Vårt kontorshotell i World Trade Center erbjuder dig möblerade kontor i olika storlekar.

Vår bemannade reception ger dig som hyresgäst personlig service på hög nivå. Vi välkomnar dina kunder, besvarar dina samtal och ser till att allt som rör ditt kontor flyter på som det ska.

Vanliga frågor om kontorsrum

Här har vi samlat vanliga frågor. Har du fler frågor? Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna.

Ja. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till ditt kontorsrum och World Trade Center dygnet runt genom ditt nyckelkort.

Nej. Mötesrum ingår inte i din hyra. Som hyresgäst har du specialpriser på alla våra mötesrum. Både här i Stockholm och på World Trade Center Göteborg.

Javisst! Hos oss har du möjlighet till både dusch och omklädning.

Ja. World Trade Center har två garage. Ett kallgarage med infart från Kungsbron och ett stort varmgarage med infart från Gamla Brogatan. Som hyresgäst kan du hyra parkering. Här finns möjlighet till laddplatser för el-/laddhybrid.

I kallgaraget hittar du även en besöksparkering där dina gäster kan parkera mot avgift.

Med infart från Kungsbron i kallgaraget finns ett stort antal särskilda cykelparkeringar för dig som vill ta cykeln till jobbet.

Alla våra rum hyrs ut möblerade. Vill du däremot inreda ditt rum själv, helt eller delvis, får du gärna göra det.

Absolut! Vi vet att flexibilitet är en viktig anledning till varför du vill hyra kontor hos oss. Därför kan du alltid byta till ett ledigt större, eller mindre kontorsrum när det passar dig.

Visst har vi det. Klicka här nedan för att öppna den i en ny flik.

Öppna planlösningen ›

Gör en intresseanmälan och boka visning

Vi välkomnar dig gärna, visar våra lokaler och svarar på dina frågor. Fyll i formuläret så hör vi av oss snarast.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Besök vårt kontorshotell i Göteborg

Med ditt kontor på City Office har du även möjlighet att jobba i Göteborg. Precis bredvid Svenska mässan och Gothia Towers hittar du World Trade Center Göteborg. Som hyresgäst i Stockholm är du alltid välkommen att slå dig ner och jobba i loungen i Göteborg. Möten tar du bekvämt på WTC Göteborgs moderna konferensvåning.