Hyra kontor i Stockholm

Hos City Office kan du hyra kontorsrum i Stockholm i ett centralt läge, nära till allt som Stockholm har att erbjuda. Här hittar du fullt möblerade privata kontorsrum i World Trade Center, mitt i Stockholm. Bland våra hyresgäster finns många framgångsrika svenska och internationella företag.


Lediga kontor

Personlig service

För dig som söker ett eget, professionellt kontor mitt i Stockholm city. Här kan du mötas, hålla konferens och arbeta fokuserat på bästa möjliga läge.

Här på City Office har vi kontor för att passa olika behov. Vårt kontorshotell i World Trade Center erbjuder dig möblerade kontor i olika storlekar.

Vår bemannade reception ger dig som hyresgäst personlig service på hög nivå. Vi välkomnar dina kunder, besvarar dina samtal och ser till att allt som rör ditt kontor flyter på som det ska.

Vanliga frågor om kontorsrum

Här har vi samlat vanliga frågor. Har du fler frågor? Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig gärna.

Ja. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till ditt kontorsrum och World Trade Center dygnet runt genom ditt nyckelkort.

Nej. Mötesrum ingår inte i din hyra. Som hyresgäst har du specialpriser på alla våra mötesrum. Både här i Stockholm och på World Trade Center Göteborg.

Javisst! Hos oss har du möjlighet till både dusch och omklädning.

Ja. World Trade Center har två garage. Ett kallgarage med infart från Kungsbron och ett stort varmgarage med infart från Gamla Brogatan. Som hyresgäst kan du hyra parkering. Här finns möjlighet till laddplatser för el-/laddhybrid.

I kallgaraget hittar du även en besöksparkering där dina gäster kan parkera mot avgift.

Med infart från Kungsbron i kallgaraget finns ett stort antal särskilda cykelparkeringar för dig som vill ta cykeln till jobbet.

Alla våra rum hyrs ut möblerade. Vill du däremot inreda ditt rum själv, helt eller delvis, får du gärna göra det.

Absolut! Vi vet att flexibilitet är en viktig anledning till varför du vill hyra kontor hos oss. Därför kan du alltid byta till ett ledigt större, eller mindre kontorsrum när det passar dig.

Visst har vi det. Klicka här nedan för att öppna den i en ny flik.

Öppna planlösningen ›

Gör en intresseanmälan och boka visning

Vi välkomnar dig gärna, visar våra lokaler och svarar på dina frågor. Fyll i formuläret så hör vi av oss snarast.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Besök vårt kontorshotell i Göteborg

Med ditt kontor på City Office har du även möjlighet att jobba i Göteborg. Precis bredvid Svenska mässan och Gothia Towers hittar du World Trade Center Göteborg. Som hyresgäst i Stockholm är du alltid välkommen att slå dig ner och jobba i loungen i Göteborg. Möten tar du bekvämt på WTC Göteborgs moderna konferensvåning.

På City Office kontorshotell, har vi gjort det enkelt att hyra kontor i Stockholm i underbart cityläge. Att hyra kontorsrum i Stockholm med praktiskt läge i World Trade Center får du en fullservicelösning. Du hittar även praktiska gemensamma ytor i det som kallas för coworking space, moderna mötesrum samt vår populära lounge. 

Vill du besöka oss för att titta på våra kontor och kontorsrum i ett perfekt cityläge? Då kan du enkelt ringa oss eller kontakta oss här. På så sätt kan vi tillsammans hitta den perfekta lösningen för dig vare sig du söker ett mindre kontor eller ett större kontorsrum. 

Hos oss på City Office i Stockholm kan du få tillgång till våra gemensamma ytor och vårt smidiga coworking space. Om du vill kan du även få ta del av vårat populära och centrala fullservice kontorshotell, samt bli en del av City Office och WTC´s populära affärsnätverk.

Att hitta det rätta kontorsrummet att hyra i Stockholm kan vara avgörande för framgången för ditt företag. Hos City Office Stockholm erbjuder vi ett brett utbud av moderna och flexibla kontorsrum som passar olika företagsbehov och storlekar. Låt oss på City Office i Stockholm utforska alla fördelar med att hyra ett kontorsrum. Detta kan hjälpa dig att skapa en produktiv och professionell arbetsmiljö.

Moderna och flexibla kontorsrum hos City Office Stockholm

När du hyr ett kontorsrum hos oss får du tillgång till en inspirerande arbetsplats med moderna faciliteter. Våra kontorsrum är utformade för att möta dina behov och är utrustade med bekväma möbler, avancerad teknik och snabb internetuppkoppling. Du kan fokusera på att driva din verksamhet medan vi tar hand om alla detaljer och skapar en trivsam arbetsmiljö åt dig.

Flexibla lösningar som passar ditt företags behov

En av fördelarna med att hyra ett kontorsrum hos oss är flexibiliteten. Vi erbjuder olika storlekar och konfigurationer för att passa ditt företags specifika behov. Oavsett om du behöver ett mindre kontorsrum för en start-up eller ett större kontorsrum för ett växande team, har vi flexibla lösningar som kan anpassas efter dig.

Närhet till affärsdistriktet och ett levande nätverk

Våra kontorsrum är strategiskt belägna i Stockholm, vilket ger dig närhet till affärsdistriktet och ett levande nätverk av företag och entreprenörer. Du kommer att dra nytta av en prestigefylld adress som ger ditt företag en professionell image och ökar dess trovärdighet inför kunder och samarbetspartners.

Förmåner och tjänster för att underlätta din verksamhet

Utöver själva kontorsrummet erbjuder vi även en rad förmåner och tjänster för att underlätta för dig att driva din verksamhet. Vårt dedikerade team finns alltid tillgängligt för att ge administrativt stöd och hjälpa till med eventuell teknisk utrustning. Du har också tillgång till gemensamma utrymmen som mötesrum och lounger, där du kan möta kollegor och bygga värdefulla affärsrelationer.

Skräddarsydda hyrespaket för ditt unika företag

Vi förstår att varje företag är unikt och har olika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda hyrespaket för att passa just din verksamhet. Vi strävar efter att skapa en flexibel och givande arbetsmiljö där du kan trivas och växa.

City Office Stockholm har det perfekta kontorsrummet för dig

Sluta leta efter det perfekta kontorsrummet att hyra i Stockholm – City Office Stockholm har det du behöver för att driva din verksamhet framåt. Kontakta oss idag för att utforska våra kontorsrum och boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en framgångsrik arbetsplats för ditt företag.

Att hitta rätt kontorsrum i Stockholm är avgörande för att skapa en framgångsrik arbetsmiljö för ditt företag. Oavsett om du driver en start-up, ett växande företag eller behöver ett tillfälligt arbetsutrymme, är det viktigt att välja en plats som uppfyller dina behov och bidrar till din verksamhets framgång.

Fördelar med att hyra kontorsrum i Stockholm

Nu kan du enkelt hyra kontorsrum i Stockholm vilket ger dig många fördelar, jämfört med att äga eller bygga ditt eget kontor. För det första ger det dig flexibilitet att anpassa ditt utrymme efter din verksamhets behov. Du kan välja mellan olika storlekar och konfigurationer beroende på antalet anställda och önskade arbetsmiljö.

En professionell arbetsmiljö

Att hyra kontorsrum i Stockholm ger dig tillgång till en professionell arbetsmiljö som kan stärka din företagsimage. Oavsett om du möter kunder eller anställer nya medarbetare, ger en välskött och modern arbetsplats ett positivt intryck och ger ditt företag trovärdighet.

Flexibilitet och skalbarhet

En av de största fördelarna med att hyra kontorsrum i Stockholm är flexibiliteten. Du kan anpassa din kontorsyta efter din verksamhets förändrade behov. Om ditt företag växer kan du enkelt utöka ditt utrymme, och om du behöver minska kan du justera storleken på ditt kontorsrum. Detta ger dig frihet att växa och skalas efter behov, utan att binda upp dig på långsiktiga hyreskontrakt eller fastighetsinvesteringar.

Tillgång till gemensamma faciliteter och tjänster

När du hyr kontorsrum i Stockholm får du oftast tillgång till gemensamma faciliteter och tjänster. Det kan inkludera mötesrum, kök, lounger och till och med receptionstjänster. Dessa gemensamma utrymmen ger dig möjlighet att samarbeta och interagera med andra företag i samma byggnad, vilket kan leda till nya affärsmöjligheter och värdefulla kontakter.

En kostnadseffektiv lösning

Hyra kontorsrum i Stockholm är ofta en kostnadseffektiv lösning jämfört med att äga eller bygga ditt eget kontor. Du behöver inte bekymra dig för investeringar i fastigheter, underhållskostnader eller andra driftskostnader. Istället kan du fokusera på att investera dina resurser i din kärnverksamhet och maximera din tillväxtpotential.

Hyr kontorsrum i Stockholm med City Office Stockholm

City Office Stockholm erbjuder ett brett utbud av kontorsrum i Stockholm som kan passa olika behov och företagsstorlekar. Med vår långa erfarenhet och expertis inom kontorslösningar kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta kontorsrummet för din verksamhet.

En skräddarsydd lösning för ditt företag

Vi förstår att varje företag är unikt och har olika behov. Därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för att passa just din verksamhet. Vårt team av experter arbetar tillsammans med dig för att förstå dina krav och önskemål, vi skapar en flexibel plan som möter dina behov.

Du kanske är i behov av ett mindre kontorsrum för en start-up eller ett större utrymme för ett växande team, har vi alternativ som kan anpassas efter dina specifika krav.

En prestigefylld adress i Stockholm City

Att hyra kontorsrum i Stockholm City ger dig möjligheten att ha en prestigefylld adress som förstärker din företagsimage. Våra kontorslokaler är strategiskt belägna i centrala områden och ger dig närhet till affärsdistriktet och ett levande nätverk av företag och entreprenörer. Med en adress på en framstående plats kan du imponera på kunder, samarbetspartners och potentiella investerare.

Fördelarna med att vara en del av City Office Stockholm

När du hyr kontorsrum hos City Office Stockholm får du inte bara tillgång till ett professionellt utrymme, utan också till en rad förmåner och tjänster som kan underlätta för dig att fokusera på din kärnverksamhet.

Vårt dedikerade team finns alltid tillgängligt för att ge administrativt stöd och hjälpa till med eventuell teknisk utrustning. Dessutom har du möjlighet att dra nytta av våra gemensamma utrymmen, såsom mötesrum och lounger, där du kan möta kollegor och bygga värdefulla affärsrelationer.

Boka ditt kontorsrum hos City Office Stockholm idag

Sluta leta efter det perfekta kontorsrummet i Stockholm – City Office Stockholm har det du behöver för att skapa en framgångsrik arbetsmiljö för din verksamhet.

Kontakta oss idag för att utforska våra kontorsrum och boka din plats. Tillsammans kan vi skapa en produktiv och inspirerande arbetsplats som hjälper dig att nå dina affärsmål och växa som företag.

Letar du efter lediga kontor i Stockholm? City Office Stockholm har ett brett utbud av tillgängliga kontorslokaler som kan passa dina behov. Vi erbjuder moderna och flexibla kontorsutrymmen som skapar en professionell och produktiv arbetsmiljö för ditt företag. Upptäck alla fördelar med att hyra ett ledigt kontor hos oss på City Office Stockholm.

Modern och flexibel kontorsmiljö för ditt företag

Våra lediga kontor i Stockholm är utformade för att möta dagens affärsbehov. Med moderna faciliteter och flexibla lösningar kan vi skapa en arbetsmiljö som främjar kreativitet, samarbete och effektivitet. Oavsett om du behöver ett mindre kontor för en start-up eller ett större kontor för ett växande team, har vi lediga kontorslokaler som kan anpassas efter dina specifika krav.

En attraktiv plats för ditt företag

Våra lediga kontor i Stockholm är strategiskt belägna i attraktiva områden för att ge dig närhet till affärsdistriktet och ett levande nätverk av företag och entreprenörer. Med en prestigefylld adress kommer ditt företag att utstråla professionalitet och öka sin trovärdighet. Att vara placerad i en etablerad och eftertraktad affärsmiljö kan också underlätta samarbeten och affärsrelationer.

Utöver de fysiska utrymmena erbjuder vi även en rad förmåner och tjänster för att underlätta din verksamhet. Vårt dedikerade team finns alltid tillgängligt för att ge administrativt stöd och hjälpa till med eventuell teknisk utrustning. Du kan också dra nytta av våra gemensamma utrymmen, såsom mötesrum och lounger, där du kan möta kollegor och bygga värdefulla affärsrelationer.

Skapa en flexibel och framgångsrik arbetsmiljö

Vi förstår att varje företag är unikt och har olika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda hyrespaket för att passa just din verksamhet. Vi strävar efter att skapa en flexibel och givande arbetsmiljö där du och ditt team kan trivas och växa. Genom att hyra ett ledigt kontor hos oss får du möjligheten att anpassa din arbetsplats efter dina önskemål och behov.

Låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta kontoret i Stockholm för din verksamhet. Kontakta oss idag för att utforska våra lediga kontorslokaler och boka din plats. Tillsammans kan vi skapa framgångsrik arbetsmiljö.