World Trade Center Göteborg har förvärvat City Office

Detta innebär en fantastisk möjlighet för alla våra hyresgäster och företagare att etablera sina verksamheter i fler städer. Ägare till WTC Göteborg är sedan 1989 Eva Hyllstam, som också grundat bolaget.

-Efter 29 framgångsrika år i Göteborg tar vi nu klivet in på Stockholmsmarknaden mitt i händelsernas centrum, mitt i city säger Eva Hyllstam, ägare och VD WTC Göteborg.

Det nya kontorshotellet blir ett efterlängtat tillskott som stärker vårt affärsnätverk och vår marknadsposition ytterligare. Vi kan nu erbjuda våra över 300 medlemsföretag etablering av sina verksamheter på centrala lägen i både Stockholm och Göteborg samt nyttja mötesrum och nätverk på alla våra anläggningar. World Trade Center Göteborg finns på Mässans gata 10 vid Korsvägen samt på populära Teatergatan 19, runt hörnet om Avenyn och nu också som City Office i World Trade Center Stockholm vid Centralstationen.

Om World Trade Center Göteborg

En mötesplats för dig i affärslivet i centrala Göteborg och Stockholm. Vi erbjuder företag ett stort utbud av smarta kontorslösningar och företagsanpassade tjänster allt från eget kontor till coworking och ett stort internationellt affärsnätverk. Vi är medlemmar i den globala affärsorganisationen World Trade Center Associations med 330 center i närmare 100 länder. We Grow Trade.

Som hyresgäst innebär detta fantastiska möjligheter att göra affärer på fler orter och att man till rabatterade priser kan hyra kontor, mötes- och konferensrum och använda loungen vid behov i både Stockholm och Göteborg. Kontakta oss för mer information om vad vi erbjuder och vilka möjligheter detta innebär för dig.