Fördubbla din arbetspotential, bli mer effektiv och stressa mindre.

City Office i samarbete med Effektiv Nu bjuder på en eftermiddagsföreläsning den 29 januari kl 14-15 med fika före.

Massor av mejl som väntar på svar, ändlösa onödiga möten, att göra-listan som blir allt längre… Känner du igen dig i den bilden? Inte mindre än sex av tio kontorsanställda lider av informationsstress. Men alla kan lära sig att bli mer effektiva och stressa mindre!

Informationsstress är vår nya folksjukdom som ännu inte riktigt tas på allvar – trots att den enligt en färsk undersökning drabbar sex av tio svenska kontorsanställda. Nya teknologiska landvinningar som e-post, internet och mobiltelefoner har gett oss fantastiska kommunikativa möjligheter men baksidan är en press att hantera och bearbeta allt större mängder information i form av telefonsamtal, mejl, sms m m.

All ny inkommande information kräver en åtgärd av något slag: ett svar, boka in ett möte eller en ny arbetsuppgift på att göra-listan. Resultatet blir för många en känsla av tappad kontroll, att man halkar efter, kanske känner sig otillräcklig, och i värsta fall får fysiska symptom som högt blodtryck, trötthet och magsår.

Men om du känner dig stressad och ineffektiv på jobbet är chansen stor att du gör det helt i onödan. Man kan med enkla tekniker lära sig att bli mer effektiv och stressa mindre. Det krävs lite insikt, en dos kunskap och en del träning för att kunna förändra sitt beteende och skapa en mindre stressig vardag.

Effektiv Nu är hyresgäster här på City Office kontorshotell och erbjuder mycket omtyckta utbildningar och konsulttjänster för att få företag att arbeta mer effektivt och må bättre.

Effektiv nu Manne)Manne som håller i denna föreläsning har tidigare arbetat med personalfrågor under många år, bl.a. som konsultchef och produktchef. Han har stor erfarenhet av stress och utbrändhet då han brände ut sig och fick lära sig den hårda vägen hur man skall ta makten över sin egen tid!
Idag arbetar han med att utbilda och coacha individer och företag i hur man kan arbeta smartare för att uppnå större resultat, utan att behöva förlora både hälsa och tid!
Hans målsättning är att se till att ingen annan skall behöva gå igenom den hårda vägen samt skapa ett mer hållbart arbetssätt!

KOM OCH TA DEL AV VÅRA TIPS, TRIX OCH IDÉER OM HUR DU KAN MED ENKLA MEDEL FÖRDUBBLA DIN ARBETSPOTENTIAL UTAN ATT BEHÖVA STRESSA!!  Dessutom lottas det ut en utbildningsplats värd 10.000 kr på en av deras öppna utbildningar.
Datum: 29 januari 2018
13:30-14.00 Fika
14:00-15.00 Föreläsning

Varmt välkommen med din anmälan! Begränsat antal platser.

[contact-form-7 id=”787″ title=”Manne föreläsning”]