+46 8 506 362 00 reception@cityoffice.se

Virtuellt kontor

Virtuellt kontor i Stockholm city

Ett Virtuellt kontor i World Trade Center ger ditt företag ett professionellt intryck. Detta är en flexibel lösning för dig som inte behöver ett fast kontor. Med ett Virtuellt kontor får du en exklusiv adress i Stockholm city, personlig telefonsvararservice och en representativ mötesplats med tillgång till konferensrum och kontor vid behov.  Vårt professionella team besvarar dina samtal, tar emot dina besökare och hjälper dig administrativt utefter era behov.

Följande ingår:

• Exklusiv företagsadress
Vi erbjuder en prestigefylld och exklusiv adress i World Trade Center mitt i Stockholm city med hög internationell standard. World Trade Center är Stockholms mest tillgängliga och centrala adress och en mötesplats för företagare och affärslivet. I samma hus finns Cityterminalen som ansluter till Centralstationen och du kommer härifrån till Arlanda på 20 minuter.


• Personligt anpassad telefonservice
Ni får ett lokalt telefonnummer och telefonsvarservice. Vi besvarar alla samtal i ert företagsnamn. Vi vidarebefordrar samtal eller skickar meddelanden då ni är upptagna. Vi kan även genomföra bokningar och ha koll på er kalender. Vi stödjer er med professionell och personlig service så att ni inte missar några affärer.


• Administrativ support från ett professionellt team
Ni får ett eget team som stödjer ert företag. Vi lär alltid känna de företag vi arbetar med och skräddarsyr våra tjänster för bästa möjliga service. Vi tar hand om era samtal, tar meddelanden och tar hand om er post. Vi kan också hjälpa till med sekreterartjänster och annan administrativ support. Våra kunder gav oss betyget 4,7 av 5 i vår senaste undersökning när det gäller kundservice.


• Representativa lokaler för affärsmöten
Ni får tillgång till vårt kontorshotell i World Trade Center och kan hyra kontorsrum, mötes- och konferensrum till reducerade priser.  Våra konferensrum håller mycket hög klass och är smakfullt inredda samt fullt utrustade med projektor, TV-skärm och whiteboard. Vi tar emot era besökare, ordnar med fika och ser till att all utrustning fungerar som den ska.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig eller ring oss på 08 – 506 362 00 eller maila till reception@cityoffice.se.