+46 8 506 362 00 reception@cityoffice.se

Konferensrum mitt i Stockholm city

Konferensrum mitt i Stockholm City

Bjud in rätt personer för att hitta en ny väg framåt, reflektera över avslutade projekt och planera nya. I World Trade Center Stockholm har vi sju moderna mötes- och konferensrum. En konferens är en stor möjlighet och med oss får du alla förutsättningar för att få ut så mycket som möjligt av den.

För mindre och större grupper

Vi erbjuder konferenslokaler mitt i Stockholm city med utmärkt bekvämlighet. Här finns mindre konferensrum för den lilla gruppen och större konferenslokaler när du behöver mer plats. Självklart finns WiFi och andra praktiska detaljer på plats, för att du ska kunna släppa den delen av förberedelserna och fokusera på vad dagen ska innehålla och betyda. Behagliga ljusa rum och sköna stolar säkerställer att de inbjudna känner sig väl omhändertagna i konferenslokalen. Vill du ordna med någon särskild service finns vi tillgängliga för att se till att din konferens blir precis som du har tänkt dig.

Konferenslokaler med nära till allt

World Trade Center ligger mitt i Stockholm city med kommunikationer, affärer och nöjesliv runt knuten. I anslutning till oss finns parkering inomhus, restauranger och hotell. När ni är klara i våra konferensrum för dagen, varför inte ta chansen att ha roligt tillsammans någonstans i city? När det är dags att resa hem eller vidare finns Centralstationen med tunnelbana, tåg och Arlanda Express alldeles intill City Office och din konferenslokal. Hör gärna av dig för mer information. Nedan kan du se närmare på de konferensrum vi erbjuder.

Våra konferensrum

Gripsholm
16-20 personer


Utrustning:
Projektor, TV-skärm, whiteboard och WiFi

Tullgarn
14-16 personer


Utrustning:
Projektor, TV-skärm, whiteboard och WiFi

Konferens i lila rum Tre Kronor
10-12 personer


Utrustning:
Projektor, TV-skärm, videokonferens, whiteboard och WiFi

Sofiero
6-8 personer


Utrustning:
Projektor, TV-skärm, whiteboard och WiFi

Solliden
5 personer


Utrustning:
Whiteboard och WiFi

Haga
4 personer


Utrustning:
TV-skärm, videokonferens, whiteboard och WiFi

Läckö
4 personer


Utrustning
:
Whiteboard och WiFi