Ring oss

Hyr ett Virtuellt kontor i World Trade Center - mitt i Stockholm city

Ingår:

Exklusiv företagsadress

Personligt anpassad telefonservice

Administrativ support med ett eget professionellt team

Representativa lokaler för affärsmöten

Testa gratis i 30 dagar

Kontakta mig via e-mail
Via telefon
Eller kontakta oss på +46 70 314 05 64 eller carolina.leeman@cityoffice.se

Följande ingår

Exklusiv företagsadress

City Office erbjuder en prestigefylld och exklusiv adress i World Trade Center mitt i Stockholm, med hög internationell standard. World Trade Center är Stockholms mest tillgängliga och centrala adress och en mötesplats för företagare och affärslivet. I samma hus finns Cityterminalen som ansluter till Centralstationen och du kommer härifrån till Arlanda på 20 minuter. Från WTC kan du utan att gå ut ta dig vart som helst i Sverige och världen.

Personligt anpassad telefonservice

Ni får ett lokalt telefonnummer och telefonsvararservice. Alla samtal besvaras i ert företagsnamn och vi vidarebefordrar samtal eller skickar meddelanden då ni är upptagna. Vi kan även genomföra bokningar och ha koll på er kalender samt stödjer er med professionell och personlig service, så att ni inte missar några affärer.

Professionell administrativ support

Ni får ett eget team som stödjer ert företag. Vi lär alltid känna de företag vi arbetar med och skräddarsyr våra tjänster för bästa möjliga service. Vi tar hand om era samtal, vidarebefordrar samtal, tar meddelanden och tar hand om er post, samt kan också hjälpa till med sekreterartjänster och annan administrativ support. Våra kunder gav oss betyget 4,7 av 5 i vår senaste undersökning när det gäller vår receptionsservice och bemötande. Vårt fantastiska team finns här för er!

Representativa lokaler för affärsmöten

City Office erbjuder kontorsrum, sju mötes- och konferensrum i vårt center i World Trade Center. Våra konferensrum håller mycket hög klass och är smakfullt inredda samt fullt utrustade med projektor, TV-skärm och whiteboard. Vi tar emot era besökare, ordnar med fika och ser till att all utrustning fungerar som den ska.

Varför ska ni välja ett Virtuellt kontor?

4 tips för att optimera er verksamhet med Virtuellt kontor.

Kontorets läge förstärker ert företags image

Kontorets läge förstärker ert företags image

Välj en adress med ett unikt läge och företagsadress som förstärker ert företags image och kundernas uppfattning om er. Välj ett läge som passar era behov och fundera på vad era kunder har för förväntningar på er. Med rätt adress får ditt företag ett professionellt intryck.

Med personlig och anpassad telefonservice missar ni inga samtal

Med personlig och anpassad telefonservice missar ni inga samtal

Välj telefonsvararservice där de som svarar känner till ert företag och era behov för en personlig och hög servicenivå. Med professionell och personlig telefonservice missar ni inga affärer och era kunder får ett professionellt bemötande och en första kontakt. Kontrollera att meddelanden vidarebefordras och att enklare information kan ges.

Professionell och personlig stödservice ger rätt intryck av ert företag

Professionell och personlig stödservice ger rätt intryck av ert företag

Ett Virtuellt kontor ger ert företag ett professionellt intryck. Välj ett team som lär känna er och ger ett professionellt och personligt bemötande. Kunder kan besöka dig oannonserat eller för ett bokat möte. Det ska kännas som att de ringer eller besöker just ditt företag och samtidigt garantera en jämn och hög servicenivå.

Representativa lokaler för professionella affärsmöten

Representativa lokaler för professionella affärsmöten

Välj ett Virtuellt kontor med representativa kontor- och mötesrum som ni kan boka vid behov. Möten bör hållas på en plats som representerar och förstärker ditt företag i en miljö som distraherar så lite som möjligt.

Våra kunder